Werkwijze

KAARTEN ONLINE BESTELLEN

Bij EPA papierversierders staan uw persoonlijke wensen hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het zelf ontwerpen van kaarten en zakelijk drukwerk. Bij uw bijzonder moment als een verjaardag, geboorte, trouwfeest of jubileum, hoort een kaart die daar helemaal bij past. Neem ter inspiratie een kijkje op de website in de grote collectie kaartjes. U kunt kiezen voor een van de bestaande ontwerpen, maar we kunnen ook een kaartje op maat maken. U geeft aan welke kleuren u mooi vindt, het formaat, de vorm, soort design en alle andere persoonlijke voorkeuren. Onze ervaren designer gaat vervolgens graag aan de slag met een professioneel ontwerp, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Alle kaarten op deze website zijn door EPA zelf ontworpen. Het is mogelijk een kaart online te bestellen. Tijdens het bestelproces levert u de tekst voor de kaart aan. Wij maken dan een proefdruk van de kaart met uw gegevens. Pas als u volledig tevreden bent met het ontwerp, worden de kaarten gedrukt. Bekijk onze geboortekaarten, trouwkaarten en feestkaarten. of ga naar de pagina eigen ontwerp en wij gaan direct aan de slag!

Vanaf heden drukken wij geen geboortekaartjes meer, wel kunnen wij nog steeds het ontwerp uitwerken van jullie kaartje. Dit leveren we dan geheel druk-klaar aan. Wij hebben contact met verschillende collega-drukkers waar de kaarten afgedrukt kunnen worden. Alle andere kaarten drukken we nog wel.

Neem contact op

Bel ons voor de mogelijkheden, een afspraak of jouw vragen!

073 549 21 55

Of bezoek onze winkel en licht persoonlijk jouw wensen toe. De koffie staat klaar!

Meer contactgegevens

Geboortekaart Schijndel Kaarten drukwerk Veghel Drukkerij Sint-Oedenrode