Werkwijze

Woon je niet direct bij ons in de buurt of wil je liever online bestellen? Dat kan via onze website. Neem een kijkje in de grote collectie kaartjes. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel waar de meeste kaartjes uitgestald staan. Daar kunnen we je ook persoonlijk advies geven en is er ook de mogelijkheid om een geheel eigen kaartje te laten ontwerpen.

Bij EPA papierversierders staan jouw persoonlijke wensen hoog in het vaandel. Naast de standaard kaartcollecties, zijn wij gespecialiseerd in het zelf ontwerpen van kaarten en zakelijk drukwerk. Bij jouw bijzonder moment als een verjaardag, trouwfeest of jubileum, hoort een kaart die daar helemaal bij past.

Kaarten online bestellen

Alle kaarten op deze website zijn door EPA zelf ontworpen. Het is mogelijk een kaart online te bestellen. Tijdens het bestelproces vul je de tekst voor de kaart aan. Wij maken dan een gratis proefdruk van de kaart met jouw gegevens, die we kunnen verzenden of persoonlijk kunnen bespreken in onze winkel. Pas als jij volledig tevreden bent met het ontwerp, worden de kaarten gedrukt. Bekijk onze geboortekaarten, trouwkaarten en feestkaarten.

Een eigen ontwerp laten maken

Natuurlijk kan het voorkomen dat je een kaart mooi vindt uit onze collectie, maar het ontwerp toch liever met andere kleuren, illustraties of lettertype wilt. Of je hebt al een idee van een ontwerp in gedachte, maar kan deze niet in bestaande collecties vinden. Dan ben je bij EPA papierversierder aan het juiste adres. Jij geeft aan welke kleuren je mooi vindt, het formaat, de vorm en alle andee persoonlijke voorkeuren. Onze ervaren designer gaat vervolgens graag aan de slag met een professioneel ontwerp, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Je ontvangt natuurlijk een gratis drukrpoef om het resultaat goed te kunnen beoordelen.

Kom langs in onze winkel om voorbeelden te bekijken en jouw wensen te bespreken, of ga naar de pagina eigen ontwerp en wij gaan direct aan de slag!

Neem contact op

Bel ons voor de mogelijkheden, een afspraak of jouw vragen!

073 549 21 55

Of bezoek onze winkel en licht persoonlijk jouw wensen toe. De koffie staat klaar!

Meer contactgegevens

Geboortekaart Schijndel Kaarten drukwerk Veghel Drukkerij Sint-Oedenrode